Voința Sibiu – Viitorul Șelimbăr 0-4 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_0385d

Viitorul Șelimbăr s-a impus în această după-amiază la Sibiu, scor 4-0, în fața Voinței, la capătul unui meci dominat total. Echipa de pe Seviș s-a descătușat mai greu dar și-a rotunjit golaverajul pe final când a punctat de două ori în ultimele 10 minute ale meciului și rămâne pe poziția a III-a în clasament. 

Meci fără istoric pe stadionul Voința în fața a 200 de spectatori. Viitorul a început meciul în atac și l-a terminat în același mod fără a da semne vreun moment că ar putea pleca fără puncte. Voința, fără doi dintre cei mai buni jucători, Ionuț Frățilă și Grig Boca, în continuare accidentați, a pus rareori în pericol poarta oaspete.

După mai multe ocazii la poarta lui Ispas, Alexandru Bobeș reușește să deschidă scorul pentru Șelimbăr în minutul 36. Mircea Popa l-a lansat excelent pe Bobeș care a înscris din poziție unu la unu cu Ispas. În formă foarte bună, portarul sibian a parat alte mingi care puteau mări avantajul până la pauză.

0-2 a devenit scorul în minutul 52. Contraatac în viteză pe partea dreaptă, pase pe jos spre centru careului unde Cristi Pascu a ajuns nemarcat înscriind simplu din 6 metri cu latul. Ultimele două goluri s-au marcat în minutele 80 și 86, autori Ionuț Costea și Claudiu Oprișor.

În runda următoare, Voința Sibiu se va deplasa la Copșa Mică într-o partidă programată duminică iar Viitorul Șelimbăr va primi vizita echipei Măgura Cisnădie, ocupantă a locului secund în Liga a IV-a și învingătoare azi cu 6-0 în fața celor de la Athletic Șura Mare.

Un nou număr al revistei suporterilor distribuit gratuit fanilor

Spectatorii prezenți azi pe stadionul Voința au primit gratuit din partea membrilor activi ai galeriei un nou număr al revistei suporterilor. Mai jos poate fi ”răsfoit” în format grafic:

Stadion: Voința. Spectatori: 200. Timp: excelent pentru fotbal, însorit. Arbitri: Alexandru Suvar, Raul Cornea, Bogdan Vasile (toți din Sibiu). Observator: Sorin Lucescu (Sibiu).

Voința Sibiu: Daneș – Marcu, Mondoc, Ciobanu, Creangă, Cornea, Hurdubelea, Fernea, Kucsinski, Budică, Tiric. Rezerve: Băilă, Voicu, Țiboc, Clej, Pîntia, Predescu. Antrenor: Adi Fușle.

Viitorul Șelimbăr: Ursu – Bîgu, Naiaretti, Bobeș, Corcoveanu, Bîrză, Pascu, N. Popa, M. Popa, Cozma, Mila. Rezerve: Neacșa, Bușoi, Panțîr, Costea, Gehl, Oprișor. Antrenor: Dan Curtean

304 citiri, 2 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *