Voința Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 4-1 (2-1) (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
fds

text și foto: Adrian Brătoiu

Meci deosebit de spectaculos aseară pe stadionul Voința din Ștrand. Echipa suporterilor s-a impus cu 4-1 în fața ocupantei locului 3, Unirea Miercurea, după un meci cu multe faze de poartă, nerv și decizii controversate de arbitraj.

Sebastian Fernea a deschis scorul pentru Voința după o cursă pe partea stângă și șut direct la poartă în minutul 36. Trei minute mai târziu, Iosif Bucșe a recuperat o minge din mâinile portarului oaspete și a înscris în poarta apărată doar de un fundaș al Miercurii. Oaspeții au avut ultimul cuvânt înaintea pauzei, reducând di diferență după o eroare în defensiva sibiană.

În partea a doua ambele echipe au și-au creat ocazii de a marca atenția îndreptându-se treptat spre arbitraj. Printre altele, sibienii au reclamat un henț în careu și mai multe intrări dure nesancționate iar oaspeții penalty-ul din care Voința a marcat golul patru.

Descătușarea pe tabelă a semnat-o Cristi Tiric, excelent lansat cu o pasă din careul propriu. Cursa pornită din jumătatea proprie a fost fructificată după un dribling în fața portarului. Marinel Sumuțiu a transformat apoi un penalty pentru 4-1 în favoarea Voinței care ar fi putut atinge borna 5 însă șutul lui Iosif Bucșe după driblingul în fața portarului a trecut alături.

În urma rezultatului, Voința a urcat o treaptă, pe locul 6, iar Unirea Miercurea a coborât pe patru după victoria surprinzătoare a Măgurii în fața Rășinariului, 2-1.

Voința Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 4-1. Stadion: Voința. Spectatori: 100. Timp: însorit, vânt slab. Arbitri: Adrian Comăniciu (Sibiu), Adrian Prodan (Cisnădie), Răzvan Spătar (Sibiu). Observator: Marian Bordean (Sibiu).

131 de lei în cutia ”Tu susții echipa”

Membrii galeriei prezenți în număr mare la meciul de ieri au strâns în cutia ”Tu susții echipa”, 131 de lei, banii care vor fi folosiți pentru cheltuielile curente.

112 citiri, 2 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *