Voința Sibiu – Progresul Terezian 4-6 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
fg

sursă text: www.sbsport.ro

10 goluri s-au marcat ieri pe stadionul Voința din cartierul Ștrand într-un meci spectaculos și deschis dar pe care Progresul l-a controlat în cea mai mare parte. Cu Tecoanță și Atodirese în mare formă, ambii marcând o ”dublă”, Progresul s-a impus cu 6-4 și a ajuns pe locul 5, una din cele mai bune clasări ale clubului din Terezian din ultimii ani.

Manțog a deschis scorul pentru Progresul în minutul 6 iar Tecoanță l-a majorat în minutul 19, și cu ajutorul portarului Voinței. ”Alb-verzii” s-au remontat și au egalat prin reușitele lui Tiric și Pîntia, ambele din interiorul careului, în minutele 26 și 35. Până la pauză, ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeții prin Atodirese în minutul 39.

Tiric și-a completat hat-trick-ul pentru echipa Voinței în minutele, 53 (șut excepțional sub bara transversală după ce a depășit frumos fundașii Progresului) și 84, dar insuficient în fața apetitului ofensiv al Progresului care a punctat de alte trei ori în partea secundă. Pascalini, min. 57, Tecoanță, min. 61 și Atodirese în minutul 82 au adus o victorie meritată pentru formația lui ”Garrincha”.

În runda următoare, Voința Sibiu va juca tot ”acasă” cu Măgura Cisnădie iar Progresul va primi vizita Viitorului Șelimbăr, pe stadionul din Șura Mare.

276 citiri, 2 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *