Voința Sibiu – FC Tălmaciu 5-1 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_0728

Voința Sibiu a obținut sâmbătă dimineața a doua victorie în actualul sezon al Ligii a IV-a după ce a trecut pe teren propriu de FC Tălmaciu, scor 5-1. Este a doua victorie din două meciuri disputate pentru ”alb-verzi” și care îi urcă pe poziția a IV-a a clasamentului, cu un meci mai puțin disputat.

Voința Sibiu a început meciul în atac și a menținut apetitul ofensiv pe toată durata partidei. Tabela s-a modificat foarte rapid, după doar 4 minute, autor Sebastian Fernea. Evoluția scorului:

  • 1-0, min. 4: Tiric a pasat în diagonală pentru Sebastian Fernea care și-a asezat perfect mingea spre poartă din preluare și a marcat din poziție unu la unu cu portarul Achim;
  • 2-0, min. 25: Marian Budică a scapat singur spre poarta tălmăceană și l-a învins pe Achim cu un șut în stânga sa;
  • 3-0, min. 45: penalty pentru Voința Sibiu transformat de Robert Hurdubelea chiar înaintea pauzei (video mai jos);
  • 4-0, min. 52: Sebi Fernea scapă din nou singur cu portarul, șutul său e respins de Achim, dar Mihai Cornea este în locul potrivit și înscrie primul gol al părții a doua a jocului;
  • 5-0, min. 62: Robert Ciobanu înscrie ultimul gol al Voinței cu un șut din interiorul careului de 16 metri;
  • 5-1, min. 87. Golul de onoare al Tălmaciu aparține lui Stoica cu 3 minute înainte de finalul partidei. Scăpat singur spre poarta sibiană, Stoica a sutat sub bara porți apărată de Ispas.


Voința se impune cu 5-1 și urcă pe locul 4 în campionat cu 6 puncte din 6 posibile, golaveraj 10-3 și un meci mai puțin disputat. FC Tălmaciu este a 11-a în clasament cu 1 punct obținut în 3 etape. În runda următoare, Voința Sibiu va juca la Athletic Șura Mare iar FC Tălmaciu va primi vizita liderului Măgura Cisnădie.

DSC_0767Adi Fușle a debutat pe banca ”alb-verzilor”

Începând din această săptămână, Adrian Fușle a preluat postul de antrenor principal al Voinței Sibiu după ce fostul antrenor, Cristian Cotoară, a plecat în vară la Euro Șpring. Meciul cu Tălmaciu a însemnat debutul pe banca tehnică a formației sibiene alături de care a

O nouă ediție a revistei fanilor

Spectatorii prezenți în tribuna stadionului Voința au primit un nou număr al revistei editată de Liga Suporterilor Sibieni. Revista a fost editată full color și distribuită gratuit de voluntarii clubului sibian la intrarea spectatorilor pe stadion.

DSC_0683-tile

Concurs pentru suporteri

Pe lângă revistă, fanii prezenți la meciul de ieri au participat la un concurs în urma căruia 3 suporteri au fost extrași pentru a câștiga 3 mingi. Numerele norocoase au fost extrase de un copil însă doar un fan și-a revendicat premiul. Celelalte mingi au fost oferite copiilor strânși în zona stației de amplificare.

Frumusețea fotbalului – copiii din tribune

Foarte mulți copii au fost ieri la meciul Voința Tălmaciu, de la cei foarte mici plimbați de părinții lor în brațe la cei de 10-12 ani. Unii dintre ei au trăit cu pasiune meciul, cum sunt cei 3 din imaginile de mai jos:

LSS Voința Sibiu: Ispas – Creangă, Hurdubelea, Băilă, Marcu, Mondoc, Ciobanu, Clej, Budică, Fernea, Tiric. Rezerve: Predescu, Voicu, Pandea, Țiboc, Cornea. Antrenor: Adi Fușle.

FC Tălmaciu: Achim – Șoimu, Rus, Gâra, Stoica, A. Fekete, I. Fekete, Bolotă, Cristea, Beu, Ciorogariu. Rezerve: Suciu, Bârză, Toma, Olariu, Morariu, Nica. Antrenor: Adrian Bârză.

309 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *