Start campaniei ”2% pentru Voința Sibiu”

500x130papioaneSibiu
DSC_0315

S-a dat start campaniei 2017 de strângere a formularelor 2% pentru Voința. Orice contribuabil care a lucrat cu forme legale în anul 2016 poate completa formularul de mai jos prin care 2% din impozitul pe venit pe care statul l-a luat deja pe parcursul anului trecut va fi redirecționat către Asociația Sportivă LSS Voința Sibiu.

Este practic cel mai simplu mod de a susține activitatea echipei de fotbal pentru că banii nu se dau din buzunar ci din bugetul statului care a colectat deja pe parcursul anului trecut impozitul pe venit. Dacă o persoană alege să nu completeze formularul 230 banii vor rămâne la stat, NU vor fi redirecționați aleatoriu la alte asociații.

Campania se va desfășura până la jumătatea lunii mai a anului 2017. Formularele se pot depune direct la registratura organului fiscal din localitatea de reședință sau se pot înmâna unui reprezentant al clubului LSS Voința Sibiu care le va depune ulterior. Contact: Silviu Ungurean 0729 907 280.

În zilele următoare vom transmite un desfășurător al fondurilor pe care clubul LSS Voința Sibiu le-a primit în urma campaniei ”2% pentru Voința” în 2016.

Pentru salvare daţi click dreapta pe poză – Open Link in New Tab – click dreapta – Save Image As…Formular 230 Vointa Sibiu

 

425 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *