Progresul Terezian – Voința Sibiu 1-1 (Galerie foto)

500x130papioaneSibiu
DSC_0466

Progresul Terezian a fost la câteva minute distanță de a învinge Voința Sibiu chiar dacă ”alb-verzii” au dominat copios partea secundă. Trupa lui Cotoară a salvat un punct în min. 88.

Meciul a început cu acțiuni timide la cele două porți iar treptat gazdele s-au instalat în jumătatea Voinței. Golul a venit oarecum firesc pe fondul dominării echipei Progresului care a profitat de o nesincronizare a defensivei ”alb-verzilor”. Joarză a profitat și a schimbat tabela în minutul 33. Budică a avut șansa egalării înainte de pauză dar a trimis alături din poziție unu la unu cu portarul Porcaru.

Partea secundă a fost diametral opusă. Voința a dominat în mare măsură, a ratat un penalty prin Darius Câmpean (scăriță peste), însă mingea a refuzat de fiecare dată să atingă plasa. S-a întâmplat abia în minutul 88, mult prea târziu pentru o revenire completă a formației antrenate de Cristian Cotoară.

Cele două formații rămân vecine în clasament pe locurile 8 și 9 despărțite de 4 puncte. Cu 19 puncte, Voința s-a distanțat din nou de Unirea Miercurea la 7 lungimi în timp ce Progresulși-a mărit avansul la 3 puncte față de urmăritoarea FC Tălmaciu.

Spinciu a debutat în tricoul ”alb-verde”. Un nou jucător va fi legitimat zilele viitoare

Voința Sibiu l-a transferat pentru acest retur pe Lucian Spinciu venit de la Măgura Cisnădie. Fundaș stânga, Lucian a mai evoluat printre altele pentru Euro Spring (jud. Alba) și FC Avrig. Clubul sibian va mai legitima un jucător în acest zile pentru postul de atacant. E vorba de un jucător născut Republica Moldova care va deveni al doilea basarabean din echipa ”alb-verde” alături de Dragoș Țențiu.

Cristian Cotoară, antrenor Voința Sibiu: ”La fel ca și etapa trecută, am facut o primă repriză foarte slabă. Dar după pauză, am efectuat și două înlocuiri iar jocul a arătat cu totul altfel. Am dominat din toate punctele de vedere dar din pacate am reusit doar sa egalăm.”

113 lei în cutia ”Tu susții echipa?”

La acest meci disputat pe terenul din Terezian suporterii sibieni au strâns din donații 113 lei. Cutia ”Tu susții echipa” reprezintă un mod direct prin care fanii se implică în susținerea echipei.

Progresul Terezian – Voința Sibiu 1-1
Stadion: ”Pietricica”. Spectatori: 40. Arbitrii: Ionuț Valentin Olaru, Florin Floriță, Cristian Vlad, Cristian Vlad (toți din Sibiu). Observator: Constantin Petca (Sibiu).

541 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *