Păltiniș Rășinari – Voința Sibiu 7-1 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
asd

sursă text: sbsport.ro

Păltiniș Rășinari n-a oferit nicio șansă Voinței în meciul din etapa a V-a disputat pe Valea Ștezii. Trupa lui Năstase s-a impus cu 7-1 (4-0) într-o partidă pe care a dominat-o total.

Bogdan Frățilă a deschis scorul pentru gazde în minutul 7 iar Andrei Stoia l-a majorat în minutul 17 finalizând perfect un contraatac. Revenit după suspendarea de 6 etape, Adi Greavu a punctat pentru 3-0 din lovitură liberă, executată precis în minutul 30 (video jos):

După alte 4 minute Bogdan Frățilă a mai punctat o dată pe tabelă stabilind scorul pauzei, 4-0. Silviu Rogozan a deschis lista marcatorilor din partea secundă în minutul 55 iar Voința le amintește fanilor veniți la Rășinari că se află pe teren abia în minutul 61 când Budică reduce din diferență. Sibienii au șansa golului doi patru minute mai târziu irosesc o ocazie clară din poziție unu la unu cu Piko care respinge șutul trimis în el. Pe contraatac, Bogdan Frățilă își întregește hattrick-ul, 6-1 în loc de 5-2. Ciprian Atodiresei înscrie ultimul pentru echipa ”alb-albaștrilor” în minutul 78.

În urma victoriei, Rășinariul urcă pe locul 4, la egalitate cu Sparta Mediaș, 10 puncte, în timp ce Voința rămâne cu 1 punct acumulat în 5 etape, pe penultima poziție a clasamentului.

36 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *