Marșul Centenarului ajunge marți la Sibiu (FOTO)

500x130papioaneSibiu
a

Zeci de tineri, dar nu numai, de pe ambele maluri ale Prutului care au plecat în 1 iulie din Cetatea Marii Uniri, Alba Iulie, cu punct final Chișinău, vor ajunge marți, în jurul amiezii la Sibiu.  Unioniștii celebrează astfel 100 de ani de la Marea Unire străbătând pe jos un traseu de 1300 de km ce traversează, printre altele, orașe precum Alba Iulia, Cluj Napoca, Tg. Mureș, Sighișoara, Agnita, Sibiu, Curtea de Argeș, Târgoviște, Ploiești, Bârlad, Vaslui, Iași, Ungheni, Călărași, Lozova și Chișinău.

a

Printre participanți s-au alăturat la Sighișoara și câțiva sibieni.

Într-un eveniment organizat pe facebook special pentru sosirea la Sibiu, organizatorii au oferit mai multe detalii:

Marșul Centenarului vine în Sibiu! Pe data de 17 iulie (Marți) la ora 14:00 participanții ajung în Piața Mare din Sibiu unde vor sta până la ora 23:00.

Toți sibienii sunt așteptați să îi întâmpine pe participanți. Ei au aprins pe 1 iulie Flacăra Unirii la Alba-Iulia și o vor duce pe jos până la Chișinău.

Detalii despre marș:

Nu ți-ai planificat vacanța? Hai cu noi în cea mai mare aventură a verii. Alături de oameni care țin la valorile neamului vei avea parte de o experiență inedită, dar și de șansa de a descoperi la pas locurile semnificative pentru Marea Unire și Primul Război Mondial. Marșul Centenarului începe din Alba-Iulia, Cetatea-simbol, la 1 iulie, iar destinația finală va fi Chișinăul, la 1 septembrie. Vom traversa Carpații și Prutul, vom urca dealuri și vom coborî văi, toate acestea pe o distanță de 1300 km. Traseul este alcătuit din 11 etape a câte 5 zile, iar tu îți poți alege singur etapa în care vrei să participi. Noi îți asigurăm masa și cazarea, percepând o taxă simbolică de 100 de lei.

Trăiește-ți vara în cel mai fabulos marș posibil, Marșul Centenarului Marii Uniri!

Înscrie-te aici: https://goo.gl/fuzpdS

0.1

1

4

7

10

11

12

13

17

18

530 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *