Final de sezon cu victorie: Voința Sibiu – AFC Agnita 5-2 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_0691

Voința Sibiu a câștigat ultimul meci al sezonului în fața propriilor suporteri, scor 5-2, în fața echipei clasate pe locul 6, AFC Agnita. Sibienii au dominat clar partida și au tranșat victoria încă de la pauză.

Ionuț Frățilă a deschis scorul pentru sibieni în minutul 2 iar Iosif Bucșe a dublat diferența după două minute din penalty. Gabriel Dugulan a majorat scorul la 3-0 în minutul 8 cu un șut la colțul scurt din afara careului de 16 metri. Oaspeții au redus din diferență în minutul 25 dar același Dugulan a punctat pentru 4-1 în min. 31 cu un lob scurt peste portarul advers. După 2 minute, Frățilă a pătruns în careu pe partea stângă și i-a pasat excelent lui Paul Pasăre care a punctat simplu din interiorul careului central cu poarta. În partea secundă doar Agnita a mai punctat în minutul 75.

Voința Sibiu a încheiat sezonul pe locul 8 cu 35 de puncte iar Agnita a rămas pe 6 cu 41 de puncte.

100 de donații pentru echipă

Suporterii din zona galeriei au făcut din nou donații pentru clubul pe care îl susțin. 100 de lei s-au strâns la acest meci.

Revista Voința Sibiu, un nou număr

Spectatorii prezenți la meci au primit gratuit un număr nou al revistei Voința Sibiu dedicată meciului cu Agnita alături de un pliant al sponsorului Scherer. Mai jos o puteți vedea în format electronic.

Vointa - AFC Agnita, pag 1 si 4

Vointa - AFC Agnita, pag 2 si 3

108 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *