Athletic Șura Mare – Voința Sibiu se joacă duminică, ora 11:00

500x130papioaneSibiu
DSC_3863

LSS Voința Sibiu va juca următorul meci din cadrul Ligii a IV-a pe terenul din Șura Mare, duminică, 24 septembrie, începând cu ora 11:00. Sibienii vor întâlni Athletic într-o partidă ce va conta pentru etapa a IV-a.

Va fi a III-a întâlnire între cele două formații după ce primele două s-au desfășurat în cadrul sezonului trecut al eșalonului patru. Voința Sibiu le-a câștigat pe amândouă cu 12-1 (la Sibiu), respectiv 7-2 (la Șura Mare).

În acest sezon, adversarii noștri de duminică au obținut doar un punct, în etapa de debut, 2-2 cu nou-promovata AS Bradu, pe stadionul ”Obor”. În etapa a II-a, Athletic a pierdut 1-8 în fața Rășinariului iar sâmbătă a cedat la Miercurea Sibiului, scor 0-5. Voința a avut un start bun de campionat cu două victorii în două meciuri, 5-2 cu ASA Sibiu și 5-1 cu FC Tălmaciu.

Stadionul pe care ”alb-verzii” vor juca duminică se află la intrarea în localitatea Șura Mare, pe partea dreaptă, lângă parcarea de tiruri. Hărți de mai jos vă ajută să îl reperați mai detaliat:

2

3

498 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *