Amical/ Voința Sibiu – Păltiniș Rășinari 4-4 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_1322

text: sbsport.ro

Liderul Ligii a IV-a Sibiu, Păltiniș Rășinari, a jucat aseară primul joc amical în compania formației suporterilor sibieni, Voința. Aflată deja la al patrulea meci de verificare, formația ”alb-verde” le-a smuls un rezultat de egalitate rășinărenilor în finalul unei partide în care echipele și-au împărțit dominarea și ocaziile.

Prima repriză s-a încheiat cu doar 1-0 pentru Rășinari, gol marcat de Gabriel Băra în minutul 34. Imediat după pauză, Voința a replicat printr-un gol superb al nou intratului Mihai Cornea, șut de la 25 de metri peste portarul Păltinișului, ușor ieșit la linia de 6 metri. Adi Greavu a readus Rășinariul în avantaj după un penalty corect acordat, transformat în colțul opus celui ales de portarul Dandler.

Sebi Fernea a profitat de o neînțelegere între portarul și fundașul Rășinariului și scorul a redevenit egal, 2-2. Bogdan Frățilă și Adrian Vintilă au dus din nou liderul în avantaj, 4-2 dar ultimul cuvânt l-au avut sibienii. Mai întâi, lovitura liberă executată de Tiric în transversală a fost fructificată de Cipi Morariu iar în minutul 90 Viorel Băra a marcat simplu în poarta goală pentru 4-4.

Noutăți în cele două loturi

Păltiniș Rășinari a realizat un prim transfer în această iarnă, Nicolae Popa, ultima dată la Hermannstadt II. De partea cealaltă, în trupa ”alb-verde” sunt schimbări serioase. Echipa a fost preluată de Nicolae Pițigoi iar în lot au venit 9 jucători, Gabriel Dugulan (FC Avrig), Viorel Băra, Marius Dandler (portar), Mihai Văcariu și Mahmud Al Izo (toți Sion Săliște), Iosif Bucșe, Vali Popa (Spicul Șeica Mare), Sabin Lucian (Păltiniș Rășinari) și Ciprian Morariu (Apoldu de Jos).

143 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *