Amical/ Lotru Brezoi – Voința Sibiu 2-3 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_1165

Voința Sibiu s-a impus în al treilea amical al ierni disputat sâmbătă la Brezoi cu formația din Superliga vâlceană, FC Lotru. Sibienii au condus cu 3-0 dar finalul a aparținut gazdelor care au egalat la ultima fază dar reușita a fost anulată pentru offside.

După o repriză I de tatonare, săracă în ocazii, Gabriel Dugulan a deschis scorul pentru Voința cu 3 minute înainte de pauză. Dugulan a șutat puternic, la firul ierbii, din afara careului de 16 metri, fără șansă pentru portarul lotrean. Același Dugulan și mai apoi Tiric au punctat în prima parte reprizei secunde pentru 3-0. Sibienii au ratat ulterior alte câteva ocazii imense de a majora diferența dar plasa avea să fie scuturată la cealaltă poartă, mai întâi în minutul 67.

Cei 30 de spectatori prezenți la meci, dintre care 10 sibieni, au fost răsfățați apoi cu un gol senzațional, șut superb la vinclu cu exteriorul și scorul a devenit 2-3. La ultima fază, Brezoiul a marcat din nou în urma unei faze care l-a avut pe atacantul gazdă în poziție afară din joc.

179 citiri, 2 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *