”Alb-verzii” în faza a V-a a Cupei: Voința – FC Tălmaciu 5-0 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_0821sa

Voința Sibiu este prima echipă calificată în faza a V-a județeană a Cupei României după ce a învins aseară pe ”Cutiuță” formația FC Tălmaciu, scor 5-0 (2-0). Peste 200 de spectatori au urmărit meciul pe stadion.

Cele două echipe au jucat spectaculos, cu multe șuturi la poartă însă cei care au punctat au fost doar ”alb-verzii”.

Adrian Pandea a deschis scorul pentru sibieni în minutul 15 cu o lovitură de cap iar Iosif Bucșe a dublat avantajul după alte 3 minute. În partea secundă, Bucșe avea să realizeze hattrick-ul cu reușitele din minutele 54 și 89 iar pe lista marcatorilor s-a mai înscris Gabriel Dugulan, semnatar al golului de 4-0 în minutul 58.

Cel mai probabil, următoarea fază a Cupei se va juca sâmbătă dar programul va fi stabilit joi după ce se vor cunoaște toate echipele calificate.

Revista pentru suporteri

Liga Suporterilor Sibieni a oferit o nouă ediție a revistei Voința Sibiu dedicată meciului de ieri și care a fost distribuită gratuit în tribună:

Vointa-Talmaciu-FC-pag-1-si-4

Vointa-Talmaciu-FC-pag-2-si-3

Voința Sibiu – FC Tălmaciu 5-0. Stadion: Municipal Sibiu, terenul II. Spectatori: 250. Timp: foarte cald, +25 de grade (ora 20:00). Arbitrii: Adrian Comăniciu (Sibiu), Paul Mitroi (Sibiu), Adrian Prodan (Cisnădie). Observator: Octavian Bran (Sibiu)

32 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *