AFC Agnita – Voința Sibiu 2-0 (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
DSC_1044

text și foto: Adrian Brătoiu

AFC Agnita a încheiat turul Ligii a IV-a cu victorie, a șasea în treisprezece partide, 2-0 cu Voința Sibiu, obținută sâmbătă, pe teren propriu. Agnițenii au controlat partida chiar dacă nu au dominat și au marcat în momente cheie, în finalul ambelor reprize.

Prima ocazie importantă a meciului a aparținut oaspeților în minutul 30. Cristi Tiric a executat plasat o lovitură liberă peste zid dar portarul Agnitei a plonjat perfect parând de sub bară (video mai jos).

Sibienii au mai avut ocazii dar scorul l-au deschis oaspeții în minutul 42 prin Enastescu care a fructificat cu noroc o minge trimisă perfect în fața careului mic. Din 3-4 metri, Enastescu a ratat de jumătate execuția șutând în pământ dar mingea a căzut ulterior sub bară.

Același Enastescu a realizat dubla în minutul 86 cu un șut de pe partea stângă la colțul lung. S-a încheiat 2-0 pentru gazde la capătul unui meci cu mulți nervi de ambele părți. Agnita încheie turul pe locul 5 în timp ce Voința Sibiu mai coboară o poziție, până pe treapta a noua.

DSC_0955Minut de reculegere pentru Viorel Jurcă

Meciul a început cu un moment de reculegere pentru cel care a fost Viorel Jurcă decedat sămbăta trecută. Un moment de tăcere s-a păstrat simultan și pe celelalte stadioane ale județului pentru fostul Interist. Marți, câțiva membri ai galeriei Voinței au participat la înmormântare afișând un banner cu textul: ”Un gând pentru Viorel Jurcă, fotbalul sibian nu te uită!”

 

275 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *