43 de juniori ai Voinței pregătiți de Cristi Cotoară au fost în catonament la Gura Râului (GALERIE FOTO)

500x130papioaneSibiu
asd

Grupele de juniori A1, E și F ai Voinței Sibiu pregătite de antrenorul Cristian Cotoară au efectuat un stagiu de pregătire timp de 5 zile la Gura Râului. În total 43 de copii.

”A fost o perioadă foarte bună pentru copii în care am făcut câte două antrenamente în fiecare zi și am jucat două meciuri amicale cu echipa locală, Cindrelul Gura Râului. Unul a fost câștigat de ei, unul de noi. Au fost condiții foarte bune, așa cum am avut în fiecare an în care am fost aici”, a declarat antrenorul Cristian Cotoară.

Grupele E și F au participat la începutul anului la Cupa Scherer organizată în sala Transilvania unde au obținut rezultatele bune, locul 4 pentru fiecare la categoria lor de vârstă. Juniorii A1 se pregătesc pentru returului campionatului județean. Echipa este în formare după ce generația de anul trecut a încheiat junioratul iar cei care evoluează acum în campionat sunt cu 2-3 ani mai mici decât competitorii lor. La finalul turului, ”alb-verzii” ocupă locul 4 cu 7 puncte în clasamentul A1.

1593 citiri, 1 astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *